ТОП-5 подій тижня: на районі страйкували, весілля гуляли і в армію проводжали

03 Грудня 2017, 15:30
4256

Минає ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Шачани гуляли на весіллі, проводжали в армію призовників, патрулювали ліс, виявляючи браконьєрів, хвилювалися за долю Шацьких озер, які, кажуть, можуть зникнути, а також протестували в області проти нововведень.

Видання Район.Шацьк пропонує читачам ТОП-5 найцікавіших і найбільш рейтингових, зважаючи на кількість переглядів, подій тижня.

5 місце (980 переглядів)

Шацькі лісівники патрулюють лісові масиви, виявляючи порушників правил полювання

12 листопада в Шацькому районі стартував сезон полювання на хутрового звіра. Відтоді мисливці, оформивши всі необхідні дозволи, вирушили в ліс, щоб добути зайця, лисицю, а кому пощастить – козулю чи дикого кабана. Проте частенько поруч з ними стріляють у диких тварин ті, хто не має на це жодного права, тобто браконьєри. З метою контролю за такими ситуаціями здійснюється посилене патрулювання лісових масивів та мисливських угідь працівниками груп оперативного реагування та фахівцями ДП «Шацьке УДЛГ».


 

4 місце (994 перегляди)

Працівники ДП "Шацьке УДЛГ" долучилися до страйку під облдержадміністрацією

Під стінами Волинської обласної державної адміністрації зібралося понад сотню працівників лісової галузі області, аби висловити своє невдоволення новою стратегією розвитку господарства. Серед них і працівники ДП «Шацьке УДЛГ».


 

3 місце (1460 переглядів)

Шацьк: трьох призовників урочисто провели на строкову військову службу

27 листопада ще троє призовників поповнили лави ЗСУ. Біля Шацького районного військового комісаріату відбулися урочисті проводи строковиків: Валерія Цевуха і Дмитра Корця з смт Шацьк та Станіслава Положевця з села Положево.


 

2 місце (2790 переглядів)

Чому Шацькі озера можуть зникнути, - розповіли в передачі "Загублений світ" на каналі 2+2

Кілька років тому науковці почали бити на сполох. Мальовничі Шацькі озера можуть зникнути.


 

1 місце (2985 переглядів)

Весілля на районі: блискавичне кохання поєднало дві долі

В об'єктиві  фоторубрики – молоде подружжя шачанина Богдана Заяця та жительки села Світязь Мар’яни Денисовець, котрі стали на весільний рушничок чи не в останні дні перед початком Різдвяного посту – 25 листопада.

2

 

 

 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024