Керівництво Шацького району обурене безпідставним звинуваченням про облаштування приватної території за кошт бюджету

03 Грудня 2017, 14:00
4683

У підконтрольних партії УКРОП ЗМІ прокотилася нова хвиля «чорного піару» власника маєтку «Нестер Хауз» у селі Світязь Петра Нестерука, який очолює фракцію «Солідарність» у Луцькій міській раді.

У повідомленнях йдеться про те, що облаштування прилеглої території до готелю-ресторану «Нестер Хауз» в Світязі власник здійснив за рахунок коштів Шацької райдержадміністрації.

Район.Шацьк попросив прокоментувати скандальне повідомлення голову Шацької районної ради Сергія Карпука:

- Кошти районного бюджету розподіляє районна рада. За останній період Шацька райрада не виділяла жодних сум на благоустрій територій, в тому числі і в селі Світязь.


 

Микола Цвид, Світязький сільський голова, коментуючи ситуацію, зазначив, що земельну ділянку біля готелю-ресторану «Нестер-хауз» виділила Петрові Нестеруку сільська рада. На сьогодні жодного облаштування території, окрім того, що раніше була викопана канава, там немає.


 

З цього приводу свою думку також висловив голова Шацької РДА Василь Голядинець.

- Абсурд. Шацька РДА не має жодного стосунку до облаштування приватної території у Світязькій сільській раді, про яку йде мова в публікації. Подавати в інтернет інформацію на основі чуток, не підтверджену доказами, поливати брудом – це низько і непрофесійно. Я як очільник району відкритий для спілкування з журналістами і готовий дати відповіді на всі їхні запитання. Проте до мене за коментарем ніхто не звертався.


 

З приводу нападів у ЗМІ на Петра Нестерука свою думку висловив Роман Романюк, очільник обласного осередку БПП «Солідарність». Політик вважає, що єдина причина звинувачень полягає в тому, що депутат Нестерук є сильним політиком і складає серйозну конкуренцію «тимчасовій владі».

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024