Жителі Піщі просять Президента Зеленського добудувати школу

25 Січня 2022, 13:00
Піщанська школа 1233
Піщанська школа

Вчитель Піщанської школи Анатолій Цюп'ящук зареєстрував на сайті Президента України електронну петицію щодо проблеми завершення добудови школи в селі Піща.

 У петиції автор просить Президента України Володимира Зеленського посприяти процесу добудови нової школи в селі Піща Ковельського району Волинської області. 

«Зважаючи на те, що нове приміщення ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Піща будували під егідою програми Президента «Велике будівництво» ми нарешті повірили, що отримаємо для здійснення якісного навчального процесу нове комфортабельне приміщення, на яке в селі Піща чекають десятиліттями. Ми переконані, нова школа в Піщі повинна запрацювати, від цього залежить подальша доля нашого села та перспективи наших дітей. Звертаємося до органів виконавчої влади всіх рівнів та Президента України, як фактичного ініціатора будівництва даного об'єкту, сприяти виділенню коштів для завершення реконструкції школи». 

У петиції пояснюють, що від 30 червня 2021 року як фактичної дати введення об'єкту в експлуатацію ще тричі відбувалося відтермінування його завершення. Тож у зв'язку з останніми повідомленнями в ЗМІ про те, що через «недобросовісного» підрядника кошти на добудову були не використані та повернені до державного бюджету, в петиції просять посприяти в створенні всіх необхідних умов для повторного виділення фінансування критично важливого інфраструктурного об'єкта для громади. 

Читайте також: У селі Піща школу не добудували через недобросовісного підрядника

«Ми переконані, нова школа в Піщі повинна запрацювати, від цього залежить подальша доля нашого села та перспективи наших дітей», – йдеться в тексті петиції. 

Усі охочі можуть підтримати петицію за посиланням.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39