У Шацьку до Дня Соборності розгорнули двохсотметровий український прапор

25 Січня 2022, 10:10
У Шацьку до Дня Соборності розгорнули двохсотметровий український прапор 1090
У Шацьку до Дня Соборності розгорнули двохсотметровий український прапор

Студенти та викладачі Шацького лісового фахового коледжу імені В.Сулька долучилися до флешмобу «Живий ланцюг єдності», присвячений Дню Соборності України.

Про це повідомляють у пресслужбі навчального закладу.

Перед присутніми виступив директор коледжу Ігор Жмурко, який зазначив, що державне свято, що відзначається 22 січня має важливе значення для всіх нас. Адже саме в 1919 році на площі перед Київською Софією було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Щороку в цей день у різних куточках України проводяться акції живих ланцюгів Соборності.

Естафету коледжу передали від Луцького міського молодіжного центру, а саме 200-метровий Прапор України, якого студенти разом з директором і педагогічним колективом розгорнули перед головним корпусом навчального закладу, створивши «живий ланцюг Соборності», що символізує єдність українського народу до свободи.

Читайте також: В Шацьку відзначили День соборності України

Під гаслом «Україна у нас єдина» студенти синьо-жовтим стягом створили фігуру у формі серця, яке символізує єдність і любов до України.

Соборність - це єдина незалежна держава, де є своя історія. Ми разом повинні здійматися і не віддавати ніяким стороннім факторам, щоб не стабілізувати ситуацію в Україні. Тому від сходу до заходу, від півдня до півночі одна єдина Соборна Україна! Сила нашої держави – в єдності нашої Батьківщини!

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром