Шацькі дзюдоїсти побували на змаганнях у Польщі та Білорусі

29 Листопада 2017, 17:20
3492

Вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» у листопаді 2017 року взяли участь у Міжнародних турнірах з дзюдо у Польщі, Білорусі та у двох змагання в Луцьку.

Діяльність Шацької районної дитячо-молодіжної організації СК «Торнадо» (президент СК «Торнадо» Роман Самолюк) громадська рада при Шацькій райдержадміністрації визнала роботу досить позитивною та активною - повідомляє відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької райдержадміністрації 

ЮНІ СПОРТСМЕНИ ШАЦЬКОГО СК «ТОРНАДО»
ПОБУВАЛИ В ПОЛЬЩІ ТА БІЛОРУСІ

В ПОЛЬЩІ
Чергову перемогу здобули юні спортсмени Шацького спортивного клубу "Торнадо" у Республіці Польща. 4 листопада 2017 року відбувся lV Міжнародний турнір із дзюдо м. Варшава. Участь у ньому брало понад 600 учасників з різних країн, зокрема: Польща, Україна, Білорусь, Грузія, Латвія, Литва, Естонія та Словакія. В тому числі взяли участь 6 вихованців Щацького спортивного клубу "ТОРНАДО".
Юні дзюдоїсти, борючись у запеклих сутичках, в черговий раз здобули призові місця, а саме:
II місце - Аня Самолюк, Назар Горніч, Кіра Трофімук.
III місце - Назар Самолюк, Назар Миселюк.
Призери та переможці змагань нагороджені медалями, грамотами та пам'ятними подарунками.
Вихованці місцевого спортивного клубу у супроводі тренера Ігоря Самолюка відвідали видатні місця м. Варшава. Діти отримали багато приємних вражень та позитивних емоцій від захопливої подорожі.


 

В БІЛОРУСІ
З 2 по 5 листопада 2017 року в м. Кобрин, на базі Комплексної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (СДЮШОР) Кобринського району відбувся XV Міжнародний турнір «Наши Истоки – 2017» пам’яті І.Данилюка із дзюдо серед юнаків 2001-2002, 2003-2004 та дівчат 2003-2004, 2004-2005 р.н.
В змаганнях взяли участь збірні команди спортивних шкіл Білорусі, України, Латвії, Польщі. На цьому турнірі також взяла участь команда Шацького спортивного клубу «Торнадо», яку очолив президент СК «Торнадо» Роман Самолюк.
Турнір проходив на дуже високому рівні. У запеклих сутичках Роману Самолюку та Сергію Цекоту, у зв’язку з отриманими травмами, не вистачило сили духу досягти бронзової перемоги. 
Після закінчення змагань відбувся тренувальний збір, в якому взяли участь всі команди, в тому числі і вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо». Загальні тренування пройшли також на високому професійному рівні. Всі учасники успішно виконали запропоновані тренерами завдання та витримали їх фізичне навантаження.
Наші дзюдоїсти не тільки добре попрацювали на змаганнях та на загальних тренуваннях, але й мали можливість за декілька днів перебування на білоруській землі відпочити та відвідати кращі місця цього міста.
Готували спортсменів до змагань тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо»: Роман та Ігор Самолюки, Олексій Писачук.
Хотілося б відмітити, що організація поїздки дітей в м.Кобрин відбулася завдяки Федерації дзюдо Волині. Тому тренерський склад, батьківський колектив та вихованці Шацького СК «Торнадо» висловлюють щирі слова подяки.

1

 

ВИХОВАНЦІ ШАЦЬКОГО СК «ТОРНАДО»
ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ДВОХ ЗМАГАННЯХ В ЛУЦЬКУ

18 листопада 2017 року в черговий раз спортсмени Шацького спортивного клубу "Торнадо" взяли участь у двох змаганнях, що проходили в обласному центрі.
Перші змагання відкритої командної першості Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» з дзюдо відбулися на базі обласної ДЮСШ.
Ці змагання були командними, всього взяли участь 4 команди старшої вікової групи 2006-2007 р.н. та 8 команд молодшої вікової групи 2008-2009 р.н.
Від Шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь команди двох вікових груп 2006-2007 та 2008-20099 р.н., які супроводжував президент СК «Торнадо» Роман Самолюк.
Команду старшої вікової групи 2006-2007 р.н. представляли: Єлісей Мадрімов, Назар Горніч (с.Голядин), Микола і Богдан Поліщуки (с.Світязь), Анна Самолюк, Артем Оксюта, Ілля Червяк.
Команду молодшої вікової групи 2008-2009 р.н. представляли: Іван Куява, Тарас Полінкевич, Назар Миселюк, Микола Мадрімов, Назар Самолюк, Віктор Гуж, Радіон Найда.
Згідно з результатами проведених сутичок старша вікова група зайняла перше місце, а молодша вікова група - друге місце у відкритій командній першості Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» з дзюдо серед юнаків 2006-2007 р.н., 2008-2009 р.н.
Кожна команда нагороджена кубком, а всі учасники отримали медалі та грамоти Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» АПК України.
В цей же день ще 4 спортсмени місцевого спортивного клубу у супроводі віце-президентів СК «Торнадо» Ігоря Самолюка та Олексія Писачука взяли участь у відкритому турнірі з дзюдо на призи Луцького району серед юнаків та дівчат, який проходив у приміщенні ДЮСШ Луцького району. Всього взяло участь близько 200 спортсменів з різних областей, зокрема дві команди з Рівного, Львова, Волинської області, зокрема з Луцька, Ковеля, Любомля та Шацька.
Турнір проходив на високому рівні. У запеклих сутичках наші дзюдоїсти в черговий раз здобули перемогу і посіли такі міся:
1 місце - Роман Самолюк
3 місце - Костянтин Цірута (с.Кошари).
Призери та переможці змагань також нагороджені грамотами і медалями. 
Готували спортсменів до Міжнародних турнірів та змагань тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо»: президент Ск «Торнадо» Роман Самолюк та віце-президенти СК «Торнадо» Ігор Самолюк та Олексій Писачук.
Тренерський склад, вихованці СК «Торнадо» та батьківський колектив висловлює слова подяки підприємцю з смт Шацьк Віктору Редьку за забезпечення транспортом дітей до обласного центру.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39