Поетеса з села Мельники - лауреат обласного конкурсу “Юні літератори Волині”

28 Листопада 2017, 12:40
Вікторія Штандер (в центрі) з нагородою 4554
Вікторія Штандер (в центрі) з нагородою

Нещодавно обдарованих дітей з усіх куточків Волині зібрала “Літературна вітальня”. Імпреза, організована в читальній залі Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, об’єднала переможців та лауреатів обласного конкурсу “Юні літератори Волині”  та  їх наставників, батьків та гостей.

Привітати початківців, тих, хто шанує літературне слово, прийшли імениті українські письменники, серед яких голова та члени Волинської обласної організації Національної спілки письменників України –  Ольга Ляснюк, Ніна Горик, Петро Коробчук, Валентина Штинько, Олена Пашук, Софія Стасюк, Олеся Ковальчук.

Саме з рук Петра Коробчука нагороду отримала Вікторія Штандер, вихованка Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості, учениця НВК “ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок”с. Мельники (керівник Ніна Корець).   Також приємним додатком до диплому лауреата  управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА стала презентована збірка “Перли в глибинах казки”, в якій серед інших  розміщена й поезія дівчини.

Журі обрало кращі з-поміж семи сотень творчих робіт в чотирьох номінаціях — поезія, проза, журналістика і казка. Юних літераторів області 2017-го року відзначено двадцять другий раз.

Серед школярів нашого району також  лауреатом  визнано Ірину Редько, ученицю НВК “ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія” смт Шацьк (керівник Світлана Сорочук), якій також передали грамоту та збірку.

“Бажаємо молодим поетам і прозаїкам творчого неспокою, радості від кожного прожитого дня, гордості від здійсненого, втілення задуманого, Божого благословення у всіх ваших добрих починаннях. Успіхів вам та віри у себе!” — зичать працівники Волинської МАН на своєму сайті.

Ніна Корець                                                                           

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром