Водій автобуса "Шацьк-Луцьк" силою висадив сина загиблого атовця з маршрутки

25 Листопада 2017, 17:15
3133

Сина загиблого атовця Сергія Гулюка водій вигнав з маршрутки «Шацьк-Луцьк».

Про це, як повідомляє Волинь24, написала мати хлопця Юлія Гулюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Я мама трьох дітей і дружина загиблого Сергія Гулюка. Вчора мого сина Діму (15 років) який їхав із навчання додому (навчається в ліцеї з військовою підготовкою в м. Ковелі) на вихідні, у грубій формі висадив з маршрутного автобуса водій. Він сідав у Ковелі в маршрутку «Шацьк-Луцьк», - йдеться у дописі.

«Водій заставив вийти дитину з маршрутки, тягнувши хлопця за руку, вирвавши в нього з рук рюкзака та кинувши на протилежне сидіння. Діма змушений був вийти. Водій свій вчинок мотивував тим: «У мене таких як ти багато і я не змушений вас всіх возити». При тому, що у Дімі був нульовий квиток(безкоштовний квиток з оплаченим касовим збором). І ніхто з пасажирів не заступився за нього», - пише жінка. 

«Коментувати моральність цієї ситуації не буду та й не хочу... Зауважте навчається у ліцеї з військовою підготовкою. Майбутній захисник нашої Вітчизни», - додала Юлія Гулюк.

За вчинок водія вибачився перед жінкою та сином загиблого Сергія Гулюка голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. 

Про це Володимир Гунчик написав у Фейсбуці, - пише Волинь24, .

«Хочу попросити вибачення в родини Героя Сергія Гулюка за прикрий інциндент, що стався з його сином Дмитром. Вже дав доручення провести службове розслідування і притягнути до відповідальності як водія, так і перевізника. Нехай виховує своїх водіїв або відповідає за них. Ще раз вибачте, пані Юліє», - написав Володимир Гунчик.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39