Керівники Шацької РДА обговорили благоустрій українського поховання жертв війни та політичних репресій у польському Ханську

24 Листопада 2017, 09:25
2559

22 листопада голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець та його заступник Володимир Бугайчук здійснили робочий візит в Республіку Польща, - повідомляє сайт Шацької РДА.

Мета робочої поїздки - виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 26 листопада 2014 року № 493 «Про улаштування, впорядкування місць української пам’яті і поховання жертв війни та політичних репресій на кладовищах Люблінського воєводства Республіки Польща».

Шацька райдержадміністрація закріплена за впорядкування українського поховання жертв війни та політичних репресій у с.Ханськ, Влодавського повіту.
Під час обстеження кладовища разом з місцевою владою Влодавського повіту керівник району відзначив, що територія українського поховання жертв війни і політичних репресій доглянута, впорядкована і знаходиться в належному стані. Питання благоустрою, а саме заміни огорожі, представники двох регіонів обговорили та узгодили з представниками польської влади. Незабаром розпочнуться роботи по встановленню нової огорожі.
Керівництво Шацького району під час робочих поїздок щоразу відвідує місце українського поховання на польському кладовищі у с.Ханськ Влодавського повіту.
«Важливо, що продовження благородної справи нашого покоління і передача відповідальності за українські могили покладена саме на нас» - зазначив голова райдержадміністрації.

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром