Лісівники до Нового року реалізовуватимуть ялинки в горщиках і хвойні композиції

23 Листопада 2017, 16:25
3068

Менше, як за півтора місяця, ми зустрінемо 2018-й. Традиційно підготовка до Нового року розпочинається заздалегідь. Особливо у лісівників. Бо для того, щоб новорічна красуня вчасно потрапила у вашу оселю, лісівники мають подбати про те, щоб ялинок було вдосталь і їх у необхідній кількості доставили до місця роздрібного продажу.

Про це інформує сайт Волинської ОУЛМГ.

Спеціально до новорічно-різдвяних свят волинські лісівники планують реалізувати 70 000 новорічних красунь. Крім того, будуть задоволені потреби охочих придбати хвойні композиції – ялиночки, плетені з гілочок, віночки та гірлянди. Пропонуватимуться вироби з різних сортів хвої.

Ще одна цікава пропозиція від лісівників, яка минулого року користувалася особливою популярністю, – реалізація ялинок із закритою кореневою системою – тобто в горщиках.

Їхня популярність серед населення пояснюється дуже просто: такі ялинки не осипаються, а після свят деревце можна висадити у ґрунт. Єдине, на чому наголошують лісівники, не варто одразу із теплого приміщення саджати деревце у холодну землю. Бо у вашій домівці воно починає розпускатися і дає приріст. Тож через значний перепад температури може просто загинути.

На продаж виставлятимуться дерева, вирощені на спеціальних плантаціях, а також заготовлені в процесі планових рубок в ході догляду за насадженнями. 

У Луцьку під час останнього засідання виконавчого комітету вже визначилися щодо місць продажу хвойних дерев до новорічних та різдвяних свят.

Крім того, подібні ринки діятимуть в усіх районних центрах та селищах області.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024