Шацький лісовий коледж готує фахівців, від яких залежить стан лісів Волині

21 Листопада 2017, 18:00
4138 Джерело: lis.volyn.ua

Сьогодні, 20 листопада, у залі засідань Волинського ОУЛМГ відбулася виробнича нарада. Йшлося про вчасність виконання планових лісогосподарських завдань, посилення контролю за веденням мисливського господарства й організацію полювань, охорону та захист лісу, персональну відповідальність кожного лісівника за стан галузі в цілому, важливість підготовки кадрового резерву.

Про це інформує сайт Волинського ОУЛМГ.

Провів нараду для головних лісничих лісогосподарських підприємств, єгерів та керівників груп оперативного реагування перший заступник начальника управління Віктор Сахнюк.

Окремо під час наради торкнулися питання підготовки та забезпечення кадрового резерву.

– Це надважливе завдання для кожного з нас неспроста визначив головним начальник управління Олександр Кватирко. Це питання не сезонне, не тимчасове чи таке, що можна виконати і забути. Маємо розуміти: від того, наскільки кваліфікованими будуть наші працівники, залежить не лише стан лісу, а й економічне становище підприємств. У нас є потенціал: маємо шкільні лісництва, Шацький лісовий коледж. Працюйте з молоддю. Придивляйтеся. Формуйте потужні колективи, – підсумував Віктор Сахнюк.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром