Газета “Сім’я і дім” більше не виходитиме

21 Листопада 2017, 16:20
9061

Волинська газета “Сім’я і дім” змінила власника: її новим видавцем став Тарас Хотимчук – редактор і видавець газети “Твій вибір”.

За інформацією видання Волинь24, 23 листопада вийде останній номер газети “Сім’я і дім”. Наступний номер буде “об’єднаним” і вийде під двома логотипами: “Сім’ї і дому” і “Твого вибору”.

Шеф-редактор медіахолдингу «CID MEDIA GROUP» Ігор Денисевич розповів: “Газета власника не змінила – її юридичною особою і далі залишається “Редакція газети “Сім’я і дім”. Але дійсно відбувається злиття двох газет. Уже номер від 30 листопада вийде під об’єднаною назвою “Твій вибір. Сім’я і дім”.

Редактор “Твого вибору” Тарас Хотимчук підтвердив цю інформацію

“За рішенням двох власників (газети “Сім’я і дім” та “Твій вибір”), відбулося об’єднання двох видань в одне. Тепер буде виходити газета “Твій вибір. Сім’я і дім”. Тобто люди, які до кінця року передплатили газету “Сім’я і дім” з наступного номера будуть отримувати об’єднану газету”, – розповів він.

Готуватиме газету колектив “Твого вибору”.

“Частина колективу “Сім’ї і дому”, можливо, перейде до нас. Звичайно, за їхнім бажанням. Зараз тривають переговори”, – зауважив Хотимчук.

Окрім того, відтепер і журнал “Сімейний порадник”, який до цього випускав колектив газети «Сім’я і дім», видаватиме підприємство “Твій вибір”.

Довідка. Газета «Сім’я і дім» почала виходити у грудні 1996 року і стала основою для появи однойменного медіа-холдингу. До його складу, окрім газети «Сім’я і дім» і журналу «Сімейний порадник» входять радіо «СіД-ФМ», мережа інтернет-видань «Район.in.ua» та інтернет-глянець «Таблоїд Волині». Холдинг належить до групи компаній VolWest Group (голова правління – Віктор Корсак).

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024