Весілля на районі: вишитим рушником пролягла дорога у спільне подружнє життя

20 Листопада 2017, 16:00
5548

Українська вишита сорочка здавна служила і прикрасою, і оберегом. Таємничою мовою вишивки вона передавала безліч побажань для сімейного благополуччя та щастя людини, яка її одягала.
Отож, не дивно, що в давнину українські дівчата ще змалку готували до весілля собі і майбутньому нареченому по вишитій сорочці. Ця традиція збереглася й донині та набула особливої популярності серед сучасної молоді. 

Напрочуд етнічними, романтичними та, головне, закоханими, щасливими прийшли до нас на весільний рушничок Корнелюк Юлія і Носуліч Віктор, - повідомляє Шацький районний відділ ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області на своїй сторінці у Facebook.

«Щиро вітаємо молоду пару! Хай хрещатим барвінком і вишитим рушником стелиться ваша доріжка у спільне сімейне життя, а любові між вами не буде кінця-краю, як не мають його ті золоті обручки, що одягнули одне одному під присягою Бога. Щастя вам, довголіття, вірного кохання. Живіть у злагоді, мирі, любові, продовжуйте і звеличуйте свій рід на землі у доньках і синах.
Після державної реєстрації шлюбу молодятам надано роз'яснення щодо діючих пілотних проектів Міністерства юстиції України, направлених на якісне та швидке отримання адміністративних послуг» – йдеться у дописі.

7

8

5

Читайте також:

Весілля на районі: молодята зробили крок у щасливе майбуття

Весілля на районі: шлюб у листопаді обіцяє молодятам багате і щасливе життя

Весілля на Районі: від зустрічі до весілля - рівно рік

Весілля на районі: в останній день жовтня народилася нова сім'я

Весілля на районі: почуття професійного військового з села Пульмо та його обраниці випробувані війною

Весілля на районі: як святкували шацько-верховинське весілля

Весілля на районі: в Шацьку з'явилося нове міжнародне подружжя

Весілля на районі: у Пульмі з'явилась нова сім'я

Весілля на районі: на рушничку щастя - подружжя з села Підманове

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024