Жителі Підманева просять побудувати в селі клуб

22 Грудня 2021, 17:45
Жителі Підманева просять побудувати в селі клуб 1202
Жителі Підманева просять побудувати в селі клуб

21 грудня особистий прийом громадян у селах Світязь,Омельне, Підманове провів Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

Про це інформують у пресслужбі Шацької селищної ради.

В селі Омельне, куди найперше завітав очільник громади разом із старостою Віктором Плейтухом та  директоркою Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради Наталією Борсук, людей цікавила доля ФАПу. В населеному пункті хочуть оптимізувати медзаклад (розмістити в меншому помешканні) і залишити на старостинство (три села) два медичних працівники.

В планах – ремонт сільського клубу, централізоване вивезення сміття від населення, створення об’єднання місцевих активістів. Серед проблем, озвучених мешканцями – скорочення у  відділенні «Укрпошти» та стурбованість через новий формат обслуговування (пересувні підрозділи).

Жителі Підманова запитували про можливість будівництва в селі нового клубу, скаржилися на сімейну лікарку та просили посприяти початку будівництва в населеному пункті дитячого майданчика. Людей хвилювали також питання узаконення земельних паїв, рейсів пасажирського транспорту та подробиці нового закону про податки на землю.

В селі Світязь делегація оглянула соціальні об’єкти: бібліотеку, дитячий садок, школу. Вирішення усіх порушених на виїзному прийомі питань селищний голова взяв на особистий контроль.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром