«Армія – це школа життя» – солдат строкової служби

16 Грудня 2021, 16:29
Тарас Лобов 1398
Тарас Лобов

Юнаки, які призивалися на строкову військову службу Четвертим відділом Ковельського РТЦК та СП, відслуживши встановлений термін, отримали свої військові квитки та залишають військові частини.

Хлопці везуть додому яскраві спогади, неоціненний досвід, знання й уміння у такій важливій справі, як захист рідної країни – інформує Ковельський РТЦК та СП у Фейсбуці.

Мешканець Шацької громади Тарас Лобов, ще вчора солдат строкової служби військової частини 3018 Національної гвардії України, гідно виконав військовий обов`язок та повернувся додому.

«Армія – це школа життя, яку необхідно пройти кожному чоловікові. Вона дисциплінує, виховує і дає багато усвідомити. До речі, саме армія допомогла мені відчути цінність справжньої дружби. Я пишаюся, що служив в Нацгвардії, саме тут отримав неоціненний досвід», - ділиться враженнями Тарас, який проходив строкову військову службу у бригаді швидкого реагування.

У відділі побажали юнаку, щоб знання, які він отримав під час проходження строкової служби, допомогли йому самореалізуватись у повсякденному житті.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024