На сесії депутати відмовили заявникам у розробці документації на землю в Самійличах, бо хочуть розібратися, чия вона

14 Листопада 2017, 11:20
1686

На останню сесію Шацької селищної ради п’ятеро людей написали заяви на дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в селі Самійличі. Кожен із заявників претендував на 2 га земель сільськогосподарського призначення, хоч вона і починає заростати чагарниками.

Як зазначив Ярослав Карт, головний спеціаліст відділу землекористування, охорони навколишнього середовища та архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Шацької селищної ради, попередньо членами профільної комісії, яка розглядала це питання, було надано рекомендацію надати дозволи на розробку документації.

Проте один з місцевих депутатів зазначив: на розробку документації саме по цих земельних ділянках уже надавалось раніше Самійличівською сільською радою (увійшла до ОТГ).

«Але про це не повідомили членам комісії ні землевпорядник, ні староста, які були присутні на комісії. А нам поки що не передана уся земельна документація із сільрад, що увійшли до ОТГ» - відповів Ярослав крат.

В підсумку депутати вирішили перенести розгляд цього питання на наступну сесію, аби досконало розібратися в ньому та прийняти законне рішення.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром