На що депутати розподілили кошти з бюджету Шацької об’єднаної громади

13 Листопада 2017, 10:20
1493

На сесії Шацької селищної ради депутати затвердили внесення змін до селищного бюджету, про що доповідала Надія Дударчук, начальник-головний бухгалтер відділу фінансово-господарського забезпечення Шацької селищної ради.

Бюджет селищної ради за 9 місяців перевиконано більш ніж на 120%, недовиконані лише надходження з туристичного збору та рентної плати за спецвикористання лісових ресурсів. Дохідну частину загального фонду поповнили акцизний податок з вироблених в Україні підакцизних товарів (106 тис. грн.), акциз на пальне (423 тис.грн.), акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на суму 156 тис.грн., плата за надання адмінпослуг (66 тис.грн.), субвенція з районного бюджету (в тому числі 250 тис.грн. на проведення геодезичних та геологічних вишукань для розроби проекту з каналізування) – 660 тис.грн.

Розподілили й видатки. Традиційно чималі суми виділили на забезпечення функціонування загальноосвітніх навчальних закладів (придбання продуктів харчування по школах, забезпечення матеріалами для ремонту, спортінвентарем, дошками (школи сіл Прип’ять та Мельники).

На проведення спортивних змагань виділили 12 тис.грн., благоустрій – 76 тис.грн., ремонт дороги до нового кладовища в Шацьку – 60 тис.грн. Передано 303 тис.грн. субвенції районному бюджету, у що входить утримання бібліотек – 60 тис.грн., тер центру – 150 тис.грн., проведення заходів Шацькому РБК – 5 тис.грн., та ще додатково 78 тис. грн. обласному бюджету на співфінансування із придбання шкільного автобуса.

Розподілили також 400 тис.грн. зі спецфонду, які селищною радою планувалося використати на другу чергу реконструкції ДНЗ №1 смт Шацьк, оскільки кошти на це були виділені із обласного бюджету. З цих коштів 14 тис.грн. спрямували на придбання робота для занять із робототехніки в Шацькій школі-гімназії, 150 тис.грн. на ремонт системи опалення в школі с.Прип’ять,  50 тис.грн. на співфінансування тепломодернізації школи с.Мельники, 55 тис.грн. – на придбання котла в Шацьку ДЮСШ замість того, що вийшов з ладу, 40 тис.грн. – на капремонт тротуару біля зупинки по вул..50 р.Перемоги.

475 тис.грн. виділено на співфінансування на виготовлення проектно-кошторисної документації по будівництву каналізаційної мережі (75 тис.грн. – кошти селищної ради), та виконання робіт з її розширення – 400 тис.грн (кошти державного бюджету). Майже 62 тис.грн. спрямовано комунальному господарству на придбання причепа до трактора.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024