«Совдепія на Світязі», чи «на Канарах такого нема»: відгуки про відпочинок на Світязі-2017

11 Листопада 2017, 21:15
15668

Хоч цьогорічний сезон відпочинку на Шацьких озерах і не можна назвати найбільш вдалим з погляду відвідуваності регіону (все-таки не надто сприятливі погодні умови далися взнаки), проте лишив у відпочивальників чимало вражень.

Цього року відвідували Шацький район медіа компанія Ukraїner, котрі відзняли про Шацьк відео сюжет, який лише у мережі Facebook набрав 1299 поширень.

Ну і, звісно, як же без коментарів. У кожного з тих, хто відпочивав на Світязі, залишилось чимало вражень. У когось вони позитивні, а у когось відпочинок залишив не дуже приємні враження.

«Якщо вам потрібно в совдепію - бігом в Шацьк. Природний заповідник це нормально чудово. Це все те, що дала природа. А далі що? Сервіс нуль, місцеві керувальники хоч би біотуалети поставили. А то все природне, кабінки для переодягання, за якими ніхто не доглядає, да взагалі ось такий маленький безлад. А про ціни на все я вже не кажу» - залишає відгук під відео користувач Микола Рудь.

Апелює попередньому дописувачу Анатолій Метьолкін:

«Не згоден. Відпочивали на озері Пісочне. В с. Мельники затишний готель, стоянка, норм. номери, ресторан. Що ще треба? На березі озера, що дуже сподобалось, місцеві влаштували місця збору для сміття. Турбуються про довкілля. Прокат човна, катамарана що на мене то за майже за безкоштовно. А природа? Повірте. На Канарах такого нема. Я Вам таки кажу!» 

Ось так. Є над чим задуматись. Як над одним дописом, так і над іншим.


 

 

Коментарі
07 Травня 2018, 03:21
Відгуки про нашу базу відпочинку на Світязі https://ozero-svityaz.com/otzyvy-svityaz/
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024