Шацькій райдержадміністрації та Шацькій об’єднаній громаді потрібні працівники

11 Листопада 2017, 18:55
3738

У Шацькій райдержадміністрації та об’єднаній територіальній громаді оголошено конкурси на заміщення вакантних посад.

Шацька райдержадміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «Б»: керівника апарату Шацької райдержадміністрації, - йдеться в газеті «Шацький край» за 11 листопада.

Документи приймаються до 27 листопада за адресою: смт Шацьк, вул. 50 років Перемоги, 1 (б). Тел. 2-06-31.

Конкурс на заміщення трьох вакантних посад оголошено і в Шацькій об’єднаній територіальній громаді, - повідомляється на сайті Шацької селищної ради-об’єднаної громади.

Там потрібен головний спеціаліст гуманітарного відділу, головний спеціаліст(юрист) відділу організаційно-правового забезпечення, та головний спеціаліст-інспектор праці відділу економічного розвитку, комунального майна містобудування та архітектури.

Вимоги до кандидатів на посади в Шацькій ОТГ: громадянство України, повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі  не менше 1 року, чи стаж роботи в інших сферах управління не менше 3 років; вільне володіння державною мовою; вміння працювати на персональному комп’ютері в режимі користувача

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024