Директорів шкіл Шацької ОТГ обиратимуть на конкурсі

11 Листопада 2017, 12:00
4268

На сесії Шацької селищної ради депутати, затвердивши Статути загальноосвітніх навчальних закладів Шацької селищної ради в новій редакції (а це – школи об'єднаної громади, БДЮТ та ДЮСШ), затвердили порядок призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів Шацької селищної ради, умови проведення конкурсу на заміщення посади директора опорного навчального закладу та складу конкурсної комісії.

Про це докладніше депутатам розповів Анатолій Павлей, начальник гуманітарного відділу Шацької селищної ради.

«Що стосується освітянських закладів, то відтепер кандидата на посаду директора опорної школи будуть відбирати на конкурсній комісії та укладати з ним контракт терміном не більше 6 років. Контракт із особою, яка виграла конкурс на посаду директора, може бути укладений не більше двох термінів,» - зазначив Анатолій Дмитрович.

Затвердили депутати й персональний склад конкурсної комісії, яка прийматиме рішення щодо визначення переможця на посаду директора загальноосвітнього навчального закладу. Так, головою комісії було затверджено Людмилу Цевух, секретаря селищної ради, її заступником – Анатолія Павлея, секретарем – депутата, вчителя Шацької школи-гімназії Валентину Стаднік, членами комісії – Катерину Редько, голову районної профспілки працівників освіти,  Ірину Бондар, методиста відділу освіти, голову батьківського комітету Шацької школи-гімназії Наталію Крат.

Депутати запропонували доповнити цей список Людмилою Єрофєєвою, начальником відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, котра також є депутатом, та депутатом Богданом Тимошуком, державним реєстратором Шацького району.

Як зазначила Людмтла Єрофєєва, склад комісії буде змінюватися в залежності від того, в який навчальний заклад обиратимуть керівника

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром