В Шацькій селищній раді хочуть, аби контролюючі органи перевірили Шацьке РайСТ

10 Листопада 2017, 10:20
2145

Чи не найбільше часу на сесії Шацької селищної ради зайняв розгляд земельних питань: затвердження технічних документацій із землеустрою, проектів землеустрою та надання дозволів на їх розробку, розробку детальних планів територій та їх затвердження.

Серед цих питань було заслухано результати комісії Шацької селищної ради, яка виясняла можливості розташування Шацькому РайСТ тимчасових споруд (МАФів) на території біля ресторану «Голубі озера». Як зазначив Ярослав Крат, спеціаліст із земельних питань, члени комісії в своєму висновку одностайні: розміщення тимчасових споруд саме Шацькому РайСТ там неможливе, оскільки у 1998 році Шацькою селищною радою вже було надано дозвіл на розміщення торгового об’єкта підприємцю Степану Ціпошуку. Відповідно наступне рішення, прийняте в 2009 році та яке стосувалося надання в оренду цієї землі, приймалося з порушенням земельного кодексу.

В рекомендаціях комісії – виконавчому комітету селищної ради з метою розмежування території розробити документацію на цю земельну ділянку, звернутися до контролюючих органів (Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області) щодо проведення позапланової перевірки Шацького РайСТ щодо дотримання будівельних норм та правил та містобудівного законодавства щодо введення об’єктів в експлуатацію при зміні функціонального використання приміщення ресторану «Голубі озера» під магазин.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024