Шачани зібрали гостинці для воїнів АТО

09 Листопада 2017, 16:00
2369

Шачани зібрали допомогу для бійців, які перебувають у зоні АТО.

Вчителі, учні шкіл Шацького району долучилися до акції по збору продуктів харчування для військовослужбовців, які на даний час захищають нашу країну від ворога - йдеться на сторінці громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» у Facebook. 

Діти принесли крупи, солодощі, чай, каву. Продукти харчування передали голові громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» Ярославу Крату.

Гостинці вирішили передати на Схід спільно із громадською організацією «Небайдужі» (голова Неля Сацюк), які закупили на проханням наших побратимів тент, 3 кобури тактичні набедрені та форкоп для автомобіля, який надав шачанин Ігор Гарват.

До передачі долучилася мама контрактника Сергія Богути, яка передала сину особисті речі, продукти харчування та постіль, одіяла, які надав для військовослужбовців санаторій «Лісова пісня». Гостинці сьогодні відправлені в м. Мар`їнка Донецької області. 

«Окреме спасибі всім вчителям, дітям та всім небайдужим жителям Шацького району. Для наших солдат дуже важлива не лише матеріальна, а й моральна підтримка, особливо дітей, адже саме заради їхнього щасливого майбутнього і взяли хлопці в руки зброю. Дитяча ініціатива та підтримка вселяє віру та морально підтримує хлопців на передовій. Тому в нас є майбутнє!»  - йдеться в дописі.

2

2

2

1

 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024