Темна Набережна і підтоплена Волі - депутати розповіли про негаразди на шацьких вулицях

09 Листопада 2017, 13:40
2501

Чимало депутатських запитів прозвучало на черговій 23-й сесії Шацької селищної ради.

Світлана Гошовська озвучила запит від мешканців вулиці Воля, що в Шацьку, які просили розібратися у ситуації з меліоративним ровом, що проходив на межі двох приватизованих земельних ділянок.

Виявляється, за проектною документацією рів не входить а межі жодного господарства. Це підтвердив і Сергій Сидорук, проектант, котрий і розробляв документацію одному з власників земельної ділянки. А насправді виявляється, що трубу, яка була прокладена у канаві, засипали. Від такої самовільної діяльності землі, а також господарські приміщення, як стверджує депутат Світлана Гошовська, по вулиці Воля та провулку Садовий зазнають підтоплення.

Сергій Віннічук, Шацький селищний голова, зазначив, що така ситуація випливає не лише по вулиці Воля, а й по багатьох інших вулицях. «Там, де є меліоративні канави, варто було б накладати сервітути, виносити межі відповідно до документації. Весною я виїжджав на вулицю Волі, дивився, в чому справа. Просив власницю іншої земельної ділянки, аби прокопати рів по її межі. Спочатку жінка погодилася, адже той відрізок землі все одно не використовує. Але потім відмовилася. І її можна зрозуміти,» - розповів голова селищної ради.

Розібратися у даній ситуації доручили спеціальній комісії Шацької селищної ради.

Депутат Наталія Литвинюк звернулася з запитом ліквідувати наслідки липневої стихії (зрізати аварійне дерево), Людмила Цевух – відремонтувати вуличне освітлення по вул. Набережній та завезти ями на дорозі по вулиці Кільцева, що в Шацьку.

Депутат Василь Печук поцікавився результатом свого депутатського запиту про порушення забудови в ур. Гряда, де власник однієї з баз збудував будинок так, що дах виходить на проїжджу частину. Депутати вирішили направити інформацію у відповідний контролюючий орган – Держархбудінспекцію у Волинській області.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024