Реалізацію проекту з каналізування Світязя контролюють обласні посадовці

09 Листопада 2017, 11:20
1575

Восьмого листопада під головуванням заступника голови облдержадміністрації Сергія Кошарука за участю голови Шацької районної державної адміністрації Василя Голядинця відбулась виїзна робоча нарада з питань освоєння коштів державного бюджету передбачених на здійснення природоохоронних заходів у Шацькому районі, - повідомляє сайт Шайцької РДА.

Також у нараді взяли участь: Дмитро Новохатський, начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Станіслав Наумчик, заступник начальника-начальник планово-технічного відділу управління капітального будівництва облдержадміністрації, Юлія Пашкевич, помічник заступника голови облдержадміністрації, Анна Сябрук, куратор Шацького району від управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації,Галина Мисковець, головний спеціаліст управління житлово-комунального розвитку облдержадміністрації, Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької райдержадміністрації, Сергій Віннічук, Шацький селищний голова, Микола Цвид, Світязький сільський голова, Ольга Романська, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Шацької райдержадміністрації.

Голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець інформував  про стан виконання природоохоронних заходів за рахунок коштів державного бюджету, проблемні питання та пропозиції щодо їх вирішення, зокрема:   будівництво каналізаційної мережі у західній частині в смт Шацьк, селах Гаївка, Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд (розроблення проектно-кошторисної документації).

Очільник району зазначив, що виготовлення кошторисної  документації по західній частині в смт Шацьк, селах Гаївка, Мельники становить 475 тис.грн., яку виготовляє ПП «Екотехсервіс».  

Про розширення існуючої каналізаційної мережі смт Шацьк та відновлення вулиць з грунтовим покриттям, задіяних в каналізуванні (зміна № 1) інформував Сергій Віннічук. За його словами, на цей проект передбачено кошти в сумі 6 млн.868 тис. грн. Дані торги визнані такими, що відбулися, в цих торгах брали участь чотири учасники. Станом на 03.11.2017 року тендерним комітетом Шацької селищної ради оголошено переможцем ТОВ «ВЕЛЬТ КАПІТАЛ», з ціновою пропозицією на суму 6 млн.680 тис.грн., очікується підписання договору сторонами.

Про будівництво мереж та споруд господарсько-побутової каналізації с.Світязь Шацького району Волинської області (коригування) доповів Микола Цвид, Світязький сільський голова. Він зазначив, що проектно-кошторисна докуменгтація відкоригована та передана на експертизу і отримала позитивний висновок. Станом на сьогоднійшній день оголошений тендер на закупівлю робіт в електронній системі публічних закупівель «Prozorro».

Шацькою селищною радою та Світязькою сільською радою передбачено кошти на співфінансування вказаних заходів. Рішенням обласної ради від 07 вересня 2017 року № 15/22 передбачено співфінансування природоохоронних заходів у Шацькому районі, визначених постановою Кабінету міністрів України від 4 липня 2017 року № 473, у сумі 650 тис.грн. Станом на 03.11.2017 року кошти з державного бюджету надійшли на рахунки Світязької сільської та Шацької селищної рад.

Підбив підсумки наради Сергій Кошарук – заступник голови облдержадміністрації. По кожному питанню Сергій Дмитрович дав відповідні доручення.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром