В Шацьку обговорили можливість офлайн навчання в Шацькому ліцеї

24 Листопада 2021, 13:14
В Шацьку обговорили можливість офлайн навчання в Шацькому ліцеї 1482
В Шацьку обговорили можливість офлайн навчання в Шацькому ліцеї

В Шацькій селищній раді відбулося засідання освітньої комісії. 

Про це інформують у Шацькій селищній раді.

Участь взяли Ольга Сахарук, заступниця селищного голови, Богдан Тимошук, секретар селищної ради.

Головував на засіданні постійної комісії з питань медицини, освіти, науки, культури й туризму, молодіжної політики, спорту, оздоровлення, соціального захисту та формування зв’язків з громадськістю Петро Ткачук.

На зібранні першочергово розглянули питання вакцинації колективу ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Шацький ліцей» та переходу з дистанційної форми навчання на очну.  Батьки учнів просять відновити навчання у школі, бо дистанційне, на їх погляд, себе не виправдовує.

Валерій Михальчук, директор ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Шацький ліцей», повідомив, що в закладі третій тиждень триває дистанційне навчання, оскільки очне у «червоній» зоні дозволяється за умови вакцинації 100% педагогів та персоналу закладу. Станом на 22 листопада в ліцеї працює 138 працівників (101 педагог, 37 техпрацівників), з яких вакцинованих двома дозами педагогів – 71, техпрацівників – 23; однією дозою – 23 педагоги та 9 техпрацівників; відсторонених – 3.

Секретар селищної ради наголосив, що вакцинація педагогів – не примха місцевої влади, а вимога держави, необхідний крок на шляху до подолання пандемії, яка становить загрозу для життя та здоров’я педагогів, учнів та членів їх сімей.

«В КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» на сьогодні є всі вакцини. Більше того, медики готові виїхати в сільські школи, щоб вакцинувати педагогів другою дозою. Важливо, щоб вчителі усвідомили важливість ситуації, що склалася, і не затягували зі щепленням, адже поки в нас діє «червона» зона, це є єдиним способом відновити очне навчання», – підсумувала Ольга Сахарук.

Як сьогодні стало відомо Район.Шацьк з власних джерел, уже з понеділка 29 листопада учні Шацького ліцею відвідуватимуть школу у звичайному очному режимі навчання.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром