Шачан запрошують долучитися до Госпітальної ради Ковельського госпітального округу

08 Листопада 2017, 10:15
1429

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 р. № 631-р
«Про затвердження переліку та складу госпітальних округів Волинської області» сформований та почав функціонувати Ковельський госпітальний округ, до складу якого входять заклади охорони здоровʼя що надають вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу і розміщені на території: міста Ковеля, Камінь-Каширського, Ковельського, Любешівського, Любомльського, Ратнівського, Старовижівського, Турійського та Шацького районів.

Нагадаємо, учасниками госпітального округу є міські (міст обласного значення), районні ради та ради об'єднаних територіальних громад (далі - ОТГ), що здійснюють співробітництво у сфері охорони здоров'я, - інформує сайт Ковельської міської ради.

Пунктом 10 Примірного положення встановлено, що Госпітальна рада утворюється за ініціативою Ради міністрів Автономної Республіки Крим,
відповідної обласної, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій або одного з учасників госпітального округу.
Водночас, з проханням створити Госпітальні ради округів до міських голів (міст обласного значення), голів районних рад, голів ОТГ та головних лікарів територіальних медичних об’єднань, центральних районних лікарень листом від 04.10.2017 р. № 3383/15/2-17 звернулось Управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації.

Ковельська міська рада, як учасник Ковельського госпітального округу, своїм рішенням «Про функціонування Ковельського
госпітального округу»  в межах визначених законодавством повноважень ініціювала створення Госпітальної ради та делегувала для роботи в її складі своїх представників.

Міська рада рекомендує партнерам – іншим учасникам Ковельського госпітального округу долучитися до формування Госпітальної ради та рішенням найближчої сесії місцевих рад делегувати до її складу своїх представників від кожного учасника в межах регламентованої кількості. 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром