На сесії Шацької ОТГ депутати просили впорядкувати дороги в населених пунктах

06 Листопада 2017, 15:45
2200

Депутати Шацької об’єднаної територіальної громади у депутатських запитах просили відремонтувати дороги в населених пунктах Шацької ОТГ.

Депутат Федір Гірич занепокоєний станом дороги, яка сполучає села Мельники та Гаївка.

 «Деякі ділянки дороги ще в більш-менш нормальному стані, а от відрізок дороги в 700 метрів від кладовища і до села Гаївка в плачевному стані. Цією дорогою щодня добираються на роботу в санаторій «Лісова пісня» жителі села Мельники, курсують маршрутки. Але через поганий стан дороги водії вже через місяць відмовляються їздити. Відсутність ремонту призведе до повного її руйнування та припинення сполучення між двома селами» - зазначив депутат.

Натомість Сергій Віннічук, Шацький селищний голова, відповів, що запит потрібно спрямувати до Автодору, оскільки ця дорога знаходиться у їхньому користуванні.

Також депутати просили по грейдерувати дорогу по Прип’ятському старостинському окрузі сполученням Положево-Плоске-Прип’ять, по якій після дощів їдеш, мов по драбині.

На це селищний голова повідомив, що причини із затримкою у грейдеру ванні доріг є об’єктивні: на два райони – Любомльський та Шацький – в Автодорі є тільки один грейдер та один працівник, котрий із об’ємом робіт в двох районах не справляється. Тим більше, що на заваді грейдеруванню стала дощова погода. Але як тільки випогодиться – роботи відновляться.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024