Дороги, вуличне освітлення, благоустрій і яскраві дні села - Світязький сільський голова звітував перед депутатами

04 Листопада 2017, 11:20
2161

Світязький сільський голова звітував пр виконання програми соціально-економічного розвитку.

У вівторок, 31 жовтня, відбулася чергова сесія Світязької сільської ради. Сільський голова Микола Цвид відзвітувався перед депутатами про виконання показників соціально-економічної програми за 9 місяців 2017 року.

Зі слів Миколи Васильовича, деякі показники не виконалися, оскільки в 2017 році з’явилися нові пріоритети, зокрема ремонт доріг. Проте в сільській раді справно проводилися роботи з благоустрою, ліквідовувалися стихійні сміттєзвалища, облаштовувалися пляжі, грейдерувалися вулиці, впорядковувалося кладовище.

З того, що вдалося реалізувати чи продовжує реалізовуватися: будівництво мережі вуличного освітлення по вулиці Лугова в селі Світязь, будівництво господарського приміщення для дров біля ФАПу села Підманове, знесення старої майстерні біля школи в Світязі; розробка проектів вуличного освітлення в Світязі та Підманове; розробка проектів детальних планів сіл Світязь, Підманове та Омеляне; участь у розробці схеми планування території Шацького району; розробка проектів капітального ремонту провулку Жовтневий та частини вулиці Набережна в селі Світязь тощо.


 

Протягом звітного періоду організовувалися культурні заходи, концерти з нагоди державних свят, дні сіл Світязь та Підманове.

Пригадайте, якими яскравими були ці свята:

День села Світязь: молитва в монастирі, концерт на пляжі і запальний Дзідзьо

День села Підманове: щасливі діти, пісні італійською та порося в подарунок

Щодо спорту, то світязькі спортсмени взяли активну участь у чемпіонаті району з футболу, хоча, на жаль, не стали чемпіонами.

Реалізовувалися також заходи соціального захисту, зокрема виділялася матеріальна допомога місцевим жителям на ліквідацію наслідків стихійного лиха, на лікування, на поховання, допомога військовим. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024