Сесія у Світязі: депутати передбачили кошти на проекти ремонту доріг

03 Листопада 2017, 10:30
1654

Депутати Світязької сільської ради внесли зміни до бюджету і запланували фінансування корисних для громади проектів.

У вівторок, 31 жовтня, світязькі депутати зібрались на сесію сільської ради, аби розглянути і вирішити актуальні питання громади. Головував на засіданні Микола Цвид, Світязький сільський голова.

Головний бухгалтер сільської ради Галина Кульбако ознайомила депутатів зі змінами, які пропонувалося внести до рішення «Про сільський бюджет на 2017 рік». За рахунок проведених змін у сільській раді планують утеплити фундамент ЗОШ І-ІІ ст. села Підманове, надати матеріальну допомогу місцевим жителям, зокрема військовому контрактної служби та погорільцям. 

Також пропонувалося збільшити доходи по загальному фонду на 42 876 грн. – для проплати виготовлення нормативної грошової оцінки села Омеляне (18 880 грн.) та села Підманове (23 996 грн.). За рахунок перехідних коштів бюджету розвитку планують виготовити проектну документацію на капітальний ремонт вулиці Набережна в селі Світязь та проведення експертизи цього проекту; на капітальний ремонт провулку Жовтневий та проведення експертизи – всього 24 108 грн.

На експертизу по проекту каналізування села Світязь піде 58 501 грн., на коригування робочого проекту електропостачання по вул. Солов’їна в селі Світязь – 7 000 грн. За рахунок збільшення доходів по цільовому фонду на 15 000 грн. сільська рада хоче придбати трубу для системи опалення дитсадка.

-Ми запланували відокремити опалення дитсадка від школи, - пояснив депутатам сільський голова, - оскільки, для прикладу, зараз, у період шкільних канікул, школа менше опалюється, а для дитсадка потрібна більш висока температура.

Депутати одностайно проголосували за прийняття змін до бюджету.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром