Прокурор поінформував депутатів про роботу в Шацькому районі

02 Листопада 2017, 09:25
4156

На сесії Шацької районної ради депутати заслухали та затвердили інформацію про результати діяльності Ковельської місцевої прокуратури (Любомльської міжрайонної прокуратури) на території Шацького району за І півріччя  2017 року, про що інформував Олександр Хомич, заступник керівника Ковельської місцевої прокуратури.

З початку року прокуратурою було проведено ряд заходів, завдяки яким вдалося стабілізувати рівень злочинності та корупції, стабілізувати кримінальну ситуацію, покращити роботу слідчих відділів.

З початку року прокуратурою було розпочато 143 кримінальні провадження, середнє навантаження на одного працівника становило 120 проваджень. При здійсненні процесуального керівництва слідчими прокуратури було надано 108 письмових вказівок, направлено до суду 31 справу, що удвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року, перевірено законність 63 рішень про закриття кримінальних проваджень та 23 рішення про їх об’єднання.

Що стосується виконання судових рішень у кримінальних провадженнях та застосування заходів, пов’язаних із обмеженням особистої свободи громадян, особливу увагу звертали на додержання вимог закону працівниками Луцького прикордонного загону, Луцькою митницею ДФС та Шацьким відділенням поліції Любомльського відділу поліції при здійсненні роботи з особами, які раніше вчиняли кримінальні правопорушення.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром