Санаторій «Лісова пісня» отримав відзнаки від «Союзу інвалідів Чорнобиля»

04 Листопада 2021, 19:32
Директорка оздоровниці отримує грамоту 914
Директорка оздоровниці отримує грамоту

Cтепан Ковальчук, голова громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля м. Луцьк», заступник голови ГО Волині «Союз інвалідів Чорнобиля», заслужений лісівник України, завітав до санаторію «Лісова пісня» з почесною місією.

Про це йдеться на сторінці санаторію у Фейсбуці.

За дорученням Ростислава Кухтія, голови Волинського обласного товариства «Союз Чорнобиль», Степан Ковальчук подякував працівникам «Лісової пісні» за професіоналізм, людяність, хороше ставлення та співпрацю із громадським товариством, за організацію лікування та оздоровлення інвалідів-чорнобильців.

Так, від імені громадської організації він вручив грамоту колективу санаторію в особі її директорки Руслани Дибель, відзначив почесними грамотами відділення здравниці: лікувально-діагностичне (завідувачка Тетяна Лопошук), неврологічне (Олена Іванюк), відділення культури (Ольга Гайова), працівників харчоблоку (Тетяна Храновська).

«Ми дуже раді, що в санаторії настільки професійний колектив – лікарі, медсестри, обслуговуючий персонал, що інколи нам не хочеться покидати його стіни. Душевне ставлення до кожного пацієнта, увага, терпимість, людяність, високий рівень лікування та оздоровлення – це те, про що мені кожного разу розповідають наші «чорнобильці», повернувшись з санаторію. Велике дякую вам за це та низький уклін!», – зазначив Степан Ковальчук.

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024