Шацьк: на засіданні громадської ради звітувались голови спілок ветеранів АТО та Афганістану

29 Жовтня 2017, 14:30
2052 Джерело: shaadm.gov.ua

Голови громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» та районної спілки ветеранів Афганістану на засіданні громадської ради при Шацькій райдержадміністрації відзвітувалися про діяльність своїх об'єднань.

27 жовтня в залі засідань районної ради під головуванням Адама Дударчука відбулося засідання громадської ради, - інформує сайт Шацької РДА. 

У роботі засідання взяв участь заступник голови райдержадміністрації Володимир Бугайчук. 

Про роботу районної громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» звітував Ярослав Крат, голова ветеранської організації. Ярослав Іванович запевнив, що в організації панує дружня атмосфера між побратимами, які отримують один від одного підтримку як моральну так і матеріальну. Вони часто проводять збори організації, на яких обговорюють проблемні питання і вишукують шляхи їх вирішення, в тому числі: виділення земельних ділянок учасникам АТО та фінансування районної громадської організації «Ветерани АТО Шацького району».

Про роботу районної організації Української спілки ветеранів Афганістану інформував її голова Володимир Носуліч. На території Шацького району проживає 34 воїнів-афганців, які входять в районну спілку ветеранів Афганістану. Володимир Олексійович звітував про волонтерську роботу, яку проводили спільно з іншими волонтерськими організаціями по збору коштів для учасників АТО, які мобілізовувались з Шацького району.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром