В Шацькій громаді визначили кращого вчителя з «Захист України»

27 Жовтня 2021, 12:40
В Шацькій громаді визначили кращого вчителя з «Захист України» 1206
В Шацькій громаді визначили кращого вчителя з «Захист України»

З метою популяризації предмету «Захист України» з 26 серпня по 10 жовтня проводили огляд-конкурс навчальних закладів середньої освіти щодо визначення кращих вчителів предмету «Захист України».

Про це інформують у Шацькому комісаріаті.

Організували конкурс відповідно до рішення Командувача військ оперативного командування «Захід», в областях зони оперативного командування відповідальності .                     

За результатами огляд-конкурсу кращим вчителем предмету «Захист України» у Шацькій селищній раді, відділ освіти молоді та спорту Шацької селищної ради визначив переможця. 

Ним став вчитель ЗЗСО I-III ст.с. Пульмо Вадим Положевець. Команда школи під керівництвом досвідченого вчителя здобула перемогу у селищному та III місце у півфіналі обласного етапу Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»), II місце у всеукраїнському онлайн курсі ватр «Слава Героям» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед роїв середньої вікової групи.

26 жовтня начальник Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП підполковник Василь Матвійчук, за вагомий внесок у військово-патріотичне виховання молоді вручив переможцю грамоту військового комісара Волинського обласного ТЦК та СП та подякував за проведену роботу впродовж навчального року щодо формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок для захисту рідної Вітчизни.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром