Читачам Шацької бібліотеки презентували відео-меморіал "Солдатський подвиг"

29 Жовтня 2017, 13:20
1615

В Шацькій районній бібліотеці відбувся відео-меморіал «Солдатський подвиг», приурочений до Дня визволення України від нацистів.

Друга світова війна принесла з собою  безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, про що до цих пір із сумом і гіркотою згадує людство,– інформує сайт Шацької ЦРБ.

У нашому календарі є немало дат, які нагадують нам про ті далекі роки. Кожне наше місто чи містечко, регіон мають пам’ять про цю страшну війну.

День визволення України від фашистських загарбників відзначається 28-го жовтня. Цей  день було засновано згідно з Указом Президента України № 836 від 20-го жовтня 2009-го року. 

З метою вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні  в Шацькій районній бібліотеці було проведено відео-меморіал «Солдатський подвиг».  Під час перегляду присутні побачили, як наші співвітчизники  своєю мужністю і безкорисною любов’ю до Батьківщини, усіма силами, інколи ціною власного життя, наближали день звільнення України від фашистської окупації.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024