Шацькі дзюдоїсти привезли медалі з Литви

25 Жовтня 2017, 09:10
2950

Юні спортсмени Шацького СК «Торнадо» стали золотими і срібними призерами у Литві.

Про це повідомляється на сайті Шацької РДА.

20-21 жовтня 2017 року юні дзюдоїсти шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь у VI Міжнародному турнірі з дзюдо «Меморіал Юзепавічуса» в місті Алітус Республіка Литва. 
Взяли участь в турнірі 200 спортсменів з різних країн світу, зокрема: з Литви, Латвії, Естонії, Молдови, Румунії, Польщі та України. 

Команду з Волині очолив віце-президент Федерації дзюдо Волині Олександр Грицуняк. У склад української групи увійшли 13 спортсменів, з них: 7 - з Луцька, 1- з Ковеля, 5 шацьких дзюдоїстів та тренер, представник спортивного клубу «Торнадо» Олександр Положевець (президент СК «Торнадо» - Роман Самолюк). 

В запеклих сутичках наші спортсмени вибороли перемогу і посіли такі місця:
1 місце – Роман Самолюк, Сергій Цекот (смт Шацьк) та Назар Горніч (село Голядин).
5 місце – Назар Положевець (с.Положево) та Костянтин Цірута (с.Кошари).

Зі слів очільника групи Олександра Грицуняка, кожного разу українську команду Литва приймає безкоштовно і досить дружньо та гостинно. У цьому році наші спортсмени вже брали участь в тренувальному зборі у м.Даугай, на якому вони витримали всі навантаження і їх запросили взяти участь в черговому Міжнародному турнірі з дзюдо у м.Алітус. Литовці переймається ситуацією, що склалася на Сході країни, завжди пропонують свою допомогу дітям, надають всіляку підтримку. Тому для волинської команди організована культурно-розважальна програма, аби діти мали змогу оглянути природу та історичні місця литовського міста.
Поїздка відбулася завдяки організації президенту Федерації дзюдо Волині Степану Івахіву та голові Шацької районної державної адміністрації Василю Голядинцю, адже спортивний клуб «Торнадо» входить до складу федерації дзюдо Волині.

Готовили спортсменів до Міжнародного турніру тренери: президент СК «Торнадо» Роман Самолюк, віце-президенти СК «Торнадо» Ігор Самолюк та Олексій Писачук.

Тренерський склад спортивного клубу «Торнадо» висловлює подяку організаторам цієї поїздки та бажає успіху всім вихованцям в наступних турнірах, адже в осінніх змаганнях вони успішно виступають і займають призові місця не лише на районних, обласних змаганнях, але й показують кращі результати на багатьох інших міжнародних турнірах.

1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024