Привид ресторану "Голубі озера", або чому рекламують заклад, якого не існує

24 Жовтня 2017, 14:20
Ресторан «Голубі озера» 8634
Ресторан «Голубі озера»

Ресторан «Голубі озера» в Шацьку свого часу мав у селищі хорошу славу: простора зала, жива музика, смачна українська кухня.

За Союзу і в перші роки незалежності України заклад користувався у місцевих і приїжджих великою популярністю. В «Голубих озерах» любили відпочивати літні люди і молодь, там справляли весілля, хрестини, ювілеї, просто гарно проводили час у вихідні.

Проте час ішов, у Шацьку з'явилися нові сучасні бари і кафе, деякі з них успішно функціонують і дотепер. Ресторан, на жаль, не зумів втримати марку і стати достойним конкурентом на ринку послуг, попри те, що керівництво (Шацьке споживче товариство) робило спроби щось змінити, оновити інтер'єр закладу і його фасад, урізноманітнити кухню.

Останніх декілька років у приміщенні ресторану розміщувалися на основі оренди і нічний клуб, і національна лотерея, і магазин «Меблі».

На даний час великі зали закладу пустують.

Проте до сих пір є вивіски і досить колоритна реклама ресторану, яка вводить в оману людей.

-Ми свого часу повелися на рекламу в центрі Шацька, зображену на білборді, і захотіли скуштувати домашніх страв української кухні. Натомість почули від місцевих, що ресторан давно не працює. Приїхали до Шацька на відпочинок через рік - реклама на місці, а ресторану як не було, так і немає. Невже важко забрати вивіски і перестати обманювати людей? - з обуренням розповіли волиняни, які полюбляють відпочивати влітку на Шацьких озерах. 

В інтернеті досі можна прочитати про найбільш відомий у Шацьку ресторан «Голубі озера». Добра слава про неіснуючий заклад, яку живить неправдива реклама, живе і шириться далеко за межі району. Люди приїздять до Шацька з надією побувати у знаменитих «Голубих озерах», а наштовхуються на зачинені двері закладу-привида.

2

1

За що ми так любимо тему ретро-ресторанів? Тому що і тоді, і зараз такі заклади нам дарували емоції, незабудні хвилини відпочинку і часу, проведеного з близькоми людьми. Ми мало замислюємося над тим, але насправді великою долею успіху популярні ресторани завдячують печам, плитам, пароконвектоматам, грилям та безлічі іншого обладнання для кухні, на якому вмілі кулінари і створюють смачні й оригінальні страви. Обладнання для ресторанів мусить бути і надійним, і доступним за ціною, і відповідати сучасним клієнтським запитам до закладів громадського харчування. Враховуйте це: і тоді, коли відкриваєте ресторан, і тоді, коли вибираєте, в який заклад піти.  

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024