В Шацьку вшанували пам'ять загиблого земляка - захисника України Сергія Мокренка

14 Жовтня 2021, 17:00
В Шацьку вшанували пам'ять загиблого земляка - захисника України Сергія Мокренка 1187
В Шацьку вшанували пам'ять загиблого земляка - захисника України Сергія Мокренка

День захисника і захисниці України - державне свято, символічно встановлене на День українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці. Адже традиція вшанування нашого війська бере свій початок ще із часів козаччини. Саме через це створювалася наша історія.

Про це інформують у Шацькому комісаріаті.

Заходи розпочались зі спільної молитви та покладання квітів біля стели загиблому борцю за незалежність України, честь та гідність її народу  – Сергію Мокренку.

Далі урочисті заходи продовжилися концертною програмою з номерів, присвячених захисникам України – козакам – оборонцям української землі, воїнам Другої світової війни, учасникам військових дій на території інших держав та воїнам – учасникам військових дій в зоні АТО (ООС).

Вітали учасників заходу звернулися: селищний голова Сергій Карпук, заступниці селищного голови Ольга Сахарук та Людмила Єрофєєва, начальник Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП підполковник Василь Матвійчук, начальник відділу прикордонної служби «Світязь» Луцького прикордонного загону капітан Артем Шевчук, голова громадської організації «Ветерани АТО Шацького району»  Ярослав Сацюк та голова громадської організації «Небайдужі» Неля Сацюк. 

У вітальному слові вони привітали присутніх захисників і захисниць зі святом та висловили слова вдячності ветеранам війни, захисникам України, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність нашої держави. 

Також, з нагоди свята за зразкове виконання службових обов’язків, мужність і професіоналізм кращим військовослужбовцям, ветеранам військової служби та волонтерам вручили грамоти.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024