Шачанам на громадські ініціативи дадуть вдвіччі більше грошей

10 Жовтня 2021, 12:50
Шачанам на громадські ініціативи дадуть вдвіччі більше грошей 1213
Шачанам на громадські ініціативи дадуть вдвіччі більше грошей

Шацький селищний голова Сергій Карпук повідомив, що наступного року планують збільшити суму, яку виділять на громадські ініціативи.

Про це очільник громади розповів під час виїзного прийому на території Прип'ятського старостинського округу, – повідомляють у пресслужбі Шацької селищної ради.

Сергій Карпук у Вілиці  повідомив мешканцям про те, що наступного року вдвічі збільшиться бюджет на фінансування громадських проєктів, які реалізовуватимуться на території громади. Це дасть можливість селянам проявляти ініціативу, писати проєкти та самим долучатися до розв'язання локальних проблем. 

Також Сергій Карпук повідомив, що на часі – налагодження чіткої роботи з роздільного збору та вивезення сміття. Представники громади озвучили питання, які їх хвилюють: погана якість зв’язку «Київстар», старий трансформатор і перебої в електропостачанні, необхідність розширення меж села.

В селі Кропивники проживає багато людей пенсійного віку, тому важливо, щоб туди (як і в інші населені пункти громади) періодично приїжджали медики і робили обстеження.

Мешканці Прип’яті на прийомі просили допомогти розв'язувати особисті питання, завідувач ФАПу наголосив на необхідності ремонту медичної установи. Також донесли до очільника важливість вжиття заходів до родичів місцевої жительки, яка має психічне захворювання, та спрямування останньої на лікування.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024