Керівників установ просять економити гроші, бо їх може не вистачити на зарплату

22 Жовтня 2017, 09:35
1746

На сесії Шацької районної ради звітував перед депутатами про виконання районного бюджету за 9 місяців цього року та про внесення змін до бюджету району начальник управління фінансів Олександр Бебко.

Як він повідомив, до загального фонду районного бюджету надійшло 60 млн. 488 тис. грн. Районний бюджет за власними доходами виконано на 114%, перевиконання становить 542,9 тис. грн.

Загальна сума власних надходжень за звітний період становить 4 млн. 452,9 тис. грн. На виплату заробітної плати з нарахуваннями спрямовано трохи більше 19 млн. грн. В районному бюджеті враховані субвенції з обласного бюджету та селищної і сільських рад.

Стосовно змін до бюджету, то дохідна його частина збільшується на 2 млн. 544 тис. грн., в тому числі за рахунок переданих цільових субвенцій з інших бюджетів (сільських та Шацької ОТГ).

З обласного бюджету 100 тис.грн. спрямовано на ремонт сільського Будинку культури с. Пульмо (заміна системи опалення), надійшли кошти з області на співфінансування природоохоронних заходів, пов’язаних із реалізацією великого інфраструктурного проекту з каналізування трьох населених пунктів навколо озера Світязь: 250 тис.грн. виділено Світязькому бюджету, 150 тис.грн. на проведення геологічних та геодезичних робіт в с.Світязь, 100 тис.грн. та 250 тис.грн. на аналогічні роботи в с.Пульмо та Шацькій ОТГ відповідно.

Розподілено кошти на виплату заробітної плати установам району відповідно до поданих пропозицій. Разом з тим Олександр Бебко наголосив: розподіливши кошти між установами, закрили фонд заробітної плати лише за жовтень та листопад. Тож головний фінансист попросив розпорядників коштів включити режим економії та утриматися від виплати премій, адже на виплату заробітної плати на грудень потрібно 939 тис. грн., яких у бюджеті району нема.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024