Гройсмана просять сприяти будівництву переходу "Адамчуки-Збереже"

20 Жовтня 2017, 19:20
1813

Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана під час візиту на Волині попросили допомоги в облаштуванні пункту «Адамчуки-Збереже».

Про це йшлося під час зустрічі прем’єра з представниками волинського бізнесу на підприємстві «Modern-Expo» 20 жовтня, – повідомляє ВолиньPost.

На початку зустрічі із представниками волинського бізнесу очільник уряду попросив розповісти про ситуацію на Волині, про проблеми. Доповідати взявся заступник голови ОДА Сергій Кошарук. Він зауважив, що інвестиційні перспективи Волині – обнадійливі, бо регіон межує з Польщею.

Проте є й проблеми, приміром, міжнародний автомобільний пункт пропуску  «Ягодин»  занадто перевантажений. Це один із небагатьох пунктів перетину кордону, який має можливість обслуговувати і легкові, і вантажні автівки, та через перезавантаження бізнес має проблеми.

Певним чином розвантажити перехід намагалися через реконструкцію пункту пропуску «Устилуг», однак проект не вдалося реалізувати. Тому Кошарук попросив переглянути можливість повернення до його реалізації та додав, що ще один вихід з ситуації – облаштування міжнародного автомобільного пункту перетину «Адамчуки-Збереже» в Шацькому районі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024