В Шацькій об'єднаній громаді будуть реалізовуватися проекти з реконструкції навчальних закладів

20 Жовтня 2017, 15:00
2748

Про стан реалізації інвестиційних проектів щодо соціально-економічного розвитку району, які здійснюються з використанням фінансових ресурсів бюджету розвитку державного та обласного бюджету, в тому числі проектів за програмою «Здійснення природоохоронних заходів на 2017 рік», проектів з будівництва, реконструкції та ремонту доріг  та формування інфраструктури Шацької ОТГ говорили на оперативній нараді в Шацькій районній державній адміністрації. 

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Зі слів Шацького селищного голови Сергія Віннічука, станом на 13 жовтня проектно-кошторисні документації розроблені на такі проекти: 

  • «Реконструкція (тепломодернізація конструкцій) НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» в с.Мельники Шацького району Волинської області», проводиться пошук підрядника для виконання робіт.
  • «Реконструкція парку ім.Шевченка в смт Шацьк у Волинської області» заключено договір 3 жовтня 2017 року з КБМП «Орбіта-Рожище» на виконання робіт по об’єкту згідно ПКД та здійснено авансовий платіж у сумі 694,5 тис.грн.
  • «Реконструкція ДНЗ № 1 за адресою смт Шацьк, вул.Садова, 3 (ІІ черга) проведено видатки за рахунок співфінансування селищного бюджету у сумі 69,4 тис.грн.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024