Світязьке убивство: подробиці трагедії

19 Жовтня 2017, 18:30
5315

28 лютого 2017 року у селі Світязь сталося жахливе убивство: 27-річний місцевий житель наніс численні удари своїй 35-річній односельчанці, внаслідок чого вона померла на місці.

Як повідомляється в Єдиному Державному реєстрі судових рішень, Ковельський міськрайонний суд визнав його винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 115 та ч. 1 ст.125 КК України, й призначив убивці, котрий, до речі, своєї вини повністю так і не визнав, покарання у виді 12 років позбавлення волі.

Читайте також: Чоловікові, який у Світязі убив свою односельчанку, дали 12 років в'язниці.

Трагедія у Світязі розгорілася 28 лютого цього року. Проте ще напередодні убивства чоловік, починаючи з обідньої пори, розпочав алкогольний бенкет зі своїми знайомими. Увечері молодикові також не сиділося удома, тим паче, що йому таки принесли пляшку оковитої, яку він в той день забув у знайомого.

Оскільки було вже біля опівночі, і бар вже був зачинений, чоловік побачив, як у будинку знайомих, де й проживала потенційна жертва разом зі своєю матір’ю, горіло світло. Він вирішив зайти туди, бо знав, що там можна випити.

У будинку уже потроху назбирувалася добряча компанія. Дехто після хороших посиденьок пішов додому, і в будинку залишились тільки дві господині (дочка та матір) та двоє чоловіків, один з яких пішов спати у сусідню кімнату. Старша жінка, матір жертви, у суді розповіла, що неодноразово робила зауваження молодику, оскільки той надто галасливо себе поводив. Останній, не знайшовши нічого кращого, вдарив жінку кулаком в обличчя, а коли та впала, наніс ще декілька ударів ногою, після чого жінка пішла в кімнату та лягла спати.

Проте через що виник конфлікт між 27-річним молодиком та 35-річною жінкою, яка залишалася на кухні разом із ним, - достеменно невідомо.

Свою правоту чоловік вирішив довести ножем, нанісши потерпілій численні колото-різані рани. Смертельними з понад двадцятьох ударів для жінки виявилися удар ножем у шию, внаслідок якого було пошкоджено сонну артерію, та один удар ножем в груди.

Після того чоловік розбудив у сусідній кімнаті напарника по чарці та почав йому погрожувати ножем. Однак останньому вдалося вибити ніж з рук та вибігти на вулицю, після чого й викликав швидку та поліцію.

Працівникам Шацького відділення поліції вдалося одразу затримали убивцю в будинку, де й відбулася трагедія.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024