"Лісова пісня" потребує мільйонних інвестицій, проте для початку зроблять ремонт опалення

18 Жовтня 2017, 16:27
2035

Санаторію «Лісова пісня» хочуть виділити мільйон гривень. Кошти потрібні здравниці для того, аби провести ремонт опалювальної системи.

Про це під час засідання комісії Волинської обласної ради говорила виконувачка обов’язків директора оздоровниці Руслана Дибель, – інформує Кордон з посиланням на Перший.

Нагадаємо, майнова комісія на одному із засідань вже слухала питання про фінансові потреби найстарішого санаторію області. Йшлося про мільйонні інвестиції, яких потребує “Лісова пісня”.

На сьогоднішнє засідання в.о. директора підготувала пропозиції щодо розвитку санаторію. Окрім ремонту опалювальної системи, в найближчій перспективі планують зробити капітальний ремонт житлового фонду, а саме корпусу №2. Реконструкція відбуватиметься у відділі маркетингу та в лікувальному корпусі №4. Є наміри урізноманітнити харчування. У планах оздоровниці — зариблення озера Пісочне. До слова, з такою ж пропозицією до обласної ради звертався депутат Володимир Дибель, озвучивши запит на останній сесії.

За інформацією керівника санаторію, є й далекоглядніші плани розвитку.

Зокрема, планують завершити біохімічне та клінічне дослідження мінеральної води та побудувати бювет для її прийому. Наразі вивчаються можливості для розливу і пакування води з комерційною метою. Працюватимуть над ремонтом інших корпусів та запровадженням альтернативного опалення.

Йдеться про сонячні батареї та встановлення міні-котелень. Адміністрація закладу має намір подбати й про розширення сфери дозвілля для відпочивальників.

Втім, більш ніж на часі, для санаторію – добудова басейну. Ціна питання — понад 13 млн грн. “Санаторій без басейну  нині не санаторій”, – заявляє депутат Валентина Касарда.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024