Концерт для учасників АТО і змагання козаків - як у Світязі відзначали День захисника України

18 Жовтня 2017, 11:35
3227

14 жовтня Україна щорічно святкує День захисника України.  В рамках цього свята з метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни та наших захисників в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с.Світязь було проведено ряд заходів. Зокрема бібліотекар школи Морозюк Марія Іванівна запросила учнів 5-7-х класів на урок «Козацькому роду нема переводу», де учні ознайомились із бойовими мистецтвами козаків та взяли участь у пізнавальній вікторині.

 Вчитель фізичної культури  Морозюк Микола Сергійович організував спортивні змагання «Козацькі розваги»,  на яких учні зуміли показати свою силу, спритність, кмітливість та скуштувати справжній козацький куліш.

Щоб висловити слова вдячності нашим захисникам, учні школи запросили воїнів АТО на святковий концерт,  організований  педагогом – організатором Омельчук Тетяною Валеріївною та вчителем музичного мистецтва Регещуком Миколою Антоновичем. Діти зустріли гостей запашним короваєм, подарували приємні емоції та відчуття вшанування їхньої мужності та героїзму. Згадали хвилиною мовчання  всіх полеглих у боротьбі за незалежність України.

Директор школи Озімок Віра Василівна привітала  присутніх захисників зі святом та подякувала за теплу зустріч.

Бійці щиро подякували дітям за запрошення , за те, що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. А наприкінці всі зробили спільну фотографію на пам’ять про цю зустріч.

Такі заходи  об’єднують нас, пробуджують почуття щирого й глибокого патріотизму, дають змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Педагог-організатор Тетяна Омельчук

 

1

1

1

2

2

1

1

1

1

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром