Сучасна куртка бомбер: як вибрати?

29 Вересня 2021, 12:49
Сучасна куртка бомбер: як вибрати? Реклама 1970
Сучасна куртка бомбер: як вибрати?

З приходом осені пора задуматися над оновленням свого демісезонного гардероба. Все більшу популярність починають набирати чоловічі куртки бомбери.

 Деякі моделі можуть використовуватися не тільки в повсякденних, але і ділових, а також спортивних образах. Це і є особливістю чоловічих бомберів. Якщо ви перебуваєте на стадії пошуку чогось подібного, пропонуємо відвідати https://bolf.ua/rus_m_Мужская-одежда_Куртки-мужские_Куртки-бомбер-7982.html  – це сайт популярного інтернет-магазину одягу, в якому кожен знайде щось для себе.

Що таке куртка бомбер?

Бомбер - куртка, яка прийшла до нас з повітряної авіації. Її відмітними елементами є манжети на рукавах, поясі і навіть комірі. Якщо бути трохи точнішим, то сам комір і є манжета. Фасон бомбера досить вільний, що дозволяє утеплювати весь образ, не вдаючись до покупки куртки на розмір більше, ніж треба.

Як ми сказали раніше, ця одна з тих речей, яка прийшла до нас з військової авіації. Як правило, це говорить про те, що річ вкрай надійна, практична і зручна.

З чим носити сучасний чоловічий бомбер?

Сучасні чоловічі бомбери можуть проводитися з різних матеріалів, отже, колірна палітра практично не обмежена. У минулому сезоні особливою популярністю користувалися яскраво-жовті моделі. На жаль, занадто яскравий принт не дуже вдало вписується в строгі образи, тому для тих, хто шукає щось більш стримане, магазин одягу Bolf пропонує консервативні темно-сірі, класичні чорні і темно-вишневі відтінки.

Бомбер вдало вписується не лише в діловій і casual образи, а й спортивний. Поєднуючи його з худі, спортивними штанами і кросівками, ви отримуєте повноцінний аутфіт, що ідеально підходить для активного проведення часу.

Бомбер + джинси + кросівки - ось вам casual стиль, в якому можна піти не тільки на прогулянку по місту, але і побачення.

Матеріал для чоловічих бомберів

Для осінніх курток найчастіше використовується матеріал, який може протистояти не тільки поривчастому вітру, а й раптово випав дощу. На цю роль відмінно підходить поліестер. Це надійний і практичний матеріал, за яким не потрібно спеціального догляду.

Якщо вибір припав на куртку з поліаміду, то можете бути спокійні за збереження її виду протягом декількох сезонів.

 

Деякі матеріали, які не можуть самостійно протистояти опадів, додатково обробляються водовідштовхувальними просоченнями.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024