Волиняни з початку року спрямували на армію більше 140 мільйонів

16 Жовтня 2017, 14:55
1165

На захист та обороноздатність України за підсумками дев'яти місяців 2017 року волиняни спрямували до держбюджету 145,7 мільйона гривень військового збору.

Про це, як пише Конкурент, повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Таким чином, цього року з Волині на потреби національної армії спрямовано на 23 відсотки більше військового збору проти аналогічного періоду торік.

«У час, коли держава потребує коштів для забезпечення війська, кожна легально виплачена у вигляді зарплати гривня – це реальна допомога нашим воїнам, котрі на східних рубежах боронять державний суверенітет, гарантуючи безпеку і захист кожному з нас», – наголошує перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Посадовець підкреслив, що завдяки відповідальній позиції волинського бізнесу та громадян, які дбають про легальне працевлаштування, надходження військового збору відповідають очікуваним показникам.

«Зі свого боку фахівці ДФС забезпечують максимально якісне адміністрування цього збору з тим, щоб держава не відчувала браку коштів в період військового протистояння. До речі, з серпня 2014 року, відколи в Україні запроваджено військовий збір, з легальних доходів волинян до держбюджету сплачено 483 мільйони гривень цього податкового платежу», – підсумував Віталій Чуй.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024