У День захисника України шачани помолились на могилі Героя Сергія Мокренка

16 Жовтня 2017, 09:40
2381

День захисника України – це, найперше, свято патріотизму, хоробрості, завзятості. Усі ці риси притаманні нашим захисникам, в першу чергу тим, хто з гідністю боронять кордони нашої держави у війні на сході від російського агресора, хто здобував її незалежність у роки Другої світової, хто відстоював її право на самостійність у добу козаччини…

Одним з таких героїв для жителів Шацького району є Сергій Мокренко, котрий загинув 28 лютого цього року на Світлодарській дузі під час мінометного обстрілу.

14 жовтня вшанувати пам’ять Сергія Мокренка прийшли на його могилу рідні – батьки та сестра, побратими Сергія, демобілізовані учасники АТО на чолі з головою громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» Ярославом Кратом, а також працівники Шацького військового комісаріату на чолі з військовим комісаром Василем Матвійчуком.

Заупокійну літію відслужив на могилі Героя настоятель парафії святого Архістратига Михаїла УПЦ КП смт Шацьк  Роман Скірак, заодно помолившись за усіх патріотів, котрі поклали своє життя у боротьбі за волю і незалежність України. 

1

1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром