У Шацькому районі прикордонники знайшли 16 ящиків контрабандного тютюну

12 Жовтня 2017, 15:20
1912

Співробітники Держприкордонслужби України у тісній взаємодії з усіма правоохоронними органами продовжують проводити комплекс заходів по протидії незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон України в обхід пунктів пропуску, - повідомляє сайт Держприкордонслужби.

Так, днями на ділянці відповідальності відділу «Піща», що у Шацькому районі, при відпрацюванні інформації прикордонних оперативних підрозділів було припинено чергову спробу незаконного переміщення 16 ящиків безакцизних сигарет «Магнат» і «NZ» білоруського виробництва. Їх затримали між пунктом пропуску «Пулемець» та державним кордоном.

В цьому випадку організатори контрабандної діяльності, використовуючи особливості розташування пунктів пропуску і відстані між ними та державним кордоном, завозять куриво на територію нашої країни і в подальшому намагаються дрібними партіями пронести їх повз встановлених місць прикордонно-митного оформлення. 

Наразі встановлюється коло всіх причетних до незаконних оборудок осіб, а майже 10 тисяч пачок тютюнових виробів будуть передані органам фіскальної служби.

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39