Як гуляли на Дні села Прип'ять

02 Вересня 2021, 13:40
День села Прип'ять 2714
День села Прип'ять

28 серпня День села відсвяткували у Прип’яті.

Про це інформують у Шацькій селищній раді.

Святкування Дня села – це гарна традиція, своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу. День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, проживає, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

Привітати жителів Прип’ятської громади прибули Сергій Карпук, Шацький селищний голова,  Ольга Сахарук, заступниця Шацького селищного голови, Світлана Крецу, депутатка Волинської обласної ради, головна лікарка Шацької лікарні , Ншан Аршалуйсович, Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області.

«Ваше село славиться працьовитими людьми, тож нехай процвітає Ваша громада ще більше. Сьогодні місцеві можуть їздити по новозбудованій дорозі. Втілити вдалося завдяки професійному підходу та якісній роботі служби автомобільних доріг у Волинської області», - зазначив Сергій Карпук, селищний голова.

З нагоди Дня села Прип’ять Сергій Карпук вручив керівництву Служби автодоріг Подяку за виконану роботу. Подяку колективу ТЗОВ«ЛУЦЬКАВТОДОР-СЕРВІС», який виконує роботи з влаштування дороги. Окремо подякували Сергію Шевчуку, майстру підприємства, який контролював виконання ремонту дороги на місці.

Грамоту Шацької селищної ради отримав Петро Олех, виконувач обов’язків директора Будинку культури с. Прип’ять.

Ншан Аршалуйсович також привітав жителів села зі святом та розповів, що після завершення ремонтних робіт з селі облаштують тротуари та зроблять новеньке вуличне освітлення.

Усі здобутки громади були б неможливими без щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням.

Тож на святі у різних номінаціях відзначили жителів округу.

У номінації «Бабуся-енергетик» перемогла Людмила Сулім яка не тільки своє обійстя прикрасила квітами, але взяла на себе ношу прикрасити подвір'я храму. Її відзначили грамотою Шацької селищної ради.

Олександра Сташука відзначили за особливий талант - вміння притягувати металеві предмети. У номінації «Майстер ювелірної роботи» відзначили Станіслава Данилюка.

Переможцем у номінації «Рибалка з великим стажем» визнали Євгена Струка, який перший кілограм карася він витягнув із сусідньої водойми в 5 років. І через півстоліття не залишає улюбленої справи.

Найстаршою жителькою села Любов Сташук, а наймолодший житель народився в сім'ї Миколи та Ірини Данилюків.

Музичні вітання для всіх присутніх дарували жіночий вокальний колектив  «Бутмиряночка» будинку культури села Прип'ять, народного ансамблю народної пісні «Лісова пісня», квартету «Отамани» клубу села Мельники, ансамблю гітаристів будинку культури села Прип'ять, Галини Хом’як, керівниці колективу Шацького будинку культури

Родзинкою свята став виступ срібного переможця шоу «Голос діти», переможець фестивалю, володар гран-прі «Чорноморські ігри»  Ярослава Карпука.

Після концерту всіх охочих частували юшкою, бограчем, піцою, шашликами та іншими смаколиками, які приготували на вогнищі.

Після закінчення урочистої частини свято продовжилось запальною дискотекою під живу музику.

Для діток організували розваги дитяча агенція «Milky Way», які подарували юним жителям бульбашкове шоу.

Більше світлин шукайте тут.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024