У Хрипську відзначили багатодітних матерів похилого віку

05 Жовтня 2017, 15:30
2517

 В Хрипську  з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку для багатодітних матерів було організовано свято.

Ініціатором проведення свята є завідувач клубом Ольга Герасимук та завідувач ФАПом Алла Лукашук. На святі також був присутній голова Шацької районної ради Сергій Карпук, - йдеться на сайті Шацької районної ради.
В день свята отримали  подарунки Галина Горун, Катерина Мегель, Ганна Дорош, Марія Дуцник, Марина Дорош, Марія Миць, Анастасія Горун, Єва Горун, Марія Дармофал, Ярина Оніщук, Пелагея Герасимук, та Олена Півень. 
Привітала жінок голова Ростанської сільської ради, до якої входить село Хрипськ,  Мирослава Кликоцюк. Вона зазначила: «Багатодітних мам  у нас багато, так складається, що вони здебільшого уже поважного віку. Ми вами гордимося і шануємо вас, та бажаємо найперше здоров’я та довголіття, щоб ви ще довго радували нас своєю присутністю.»
Найбільш очікуваним подарунком був невеличкий концерт, представлений місцевими дітьми. Вони з безпосередньою дитячою щирістю вітали  мам  і бабусь та дякували їм за турботу, тепло і радість, що від них отримують. 
Користуючись нагодою люди спілкувалися з головою районної ради, розповідаючи про свої питання та потреби. Закінчилось свято у невимушеній атмосфері за чаюванням, з смачним великим пирогом, привезеним гостями.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024