Шацьк: привітали зі святом людей похилого віку

02 Жовтня 2017, 15:30
3464

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН від 1990 року і покликаний звернути увагу суспільства на проблеми літніх людей.

В Україні це також і День ветерана – повідомляє сайт Шацької РДА. 

Напередодні цієї дати для літніх людей і ветеранів Шацького району організували справжнє свято.

Привітати ветеранів завітали заступник голови Шацької райдержадміністрації Володимир Бугайчук, голова районної ради Сергій Карпук. Звучали вітання, слова вдячності, добрі побажання міцного здоров’я, сил та наснаги.

«Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі особи похилого віку, чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто на фронті чи в тилу, вистояли і зробили найбільший внесок у розгром гітлерівського фашизму. Цього не маємо забувати», - висловив слова вітань Володимир Бугайчук.

Виступи гостей, як віночком, перепліталися піснями, які виконував славнозвісний гурт «Молодички».

Організаторами заходу є Шацький районний територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких громадян, під керівництвом Володимира Голядинця, а гостинно приймала гостей Ніна Вирович у Шацькому міському будинку культури.

Ветерани згадували свою молодість – як працювали, коли на роботу та з роботи завжди їхали з піснями, хоч як би важко не було. Згадували різні випадки зі свого життя - і смішні і не дуже, самі співали пісень своєї молодості.

1

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024